Νεσεσερ από ύφασμα με στάμπα!

Πρώτη αποστολή για τον καλοκαιρινό μαραθώνιο δημιουργικότητας 2019 που οργάνωσαν το In My Closet και ακόμη 7 bloggers και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συμμετέχω και όχι μόνο, αλλά πρόλαβα να ετοιμάσω και κάτι που μου ήρθε στο μυαλό με το που διάβασα το θέμα!

Η πρώτη αποστολή είναι κάτι που σκέφτηκε η γλυκιά Κατερίνα του Mindspinfabrica.  Κάτι χειροποίητο καλοκαιρινό με στάμπα ζήτησε και εννοείται ότι θέλησα κατευθείαν να κάνω κάτι με ύφασμα αλλά δεν ήξερα πως να το τυπώσω… Και την ώρα που ετοίμαζα να στείλω μια παραγγελία, είδα να με γλυκοκοιτάζει το ρολό με τις φουσκίτσες.  Αυτό ήταν, πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα!  Πήρα λοιπόν τις φουσκίτσες, τους μαρκαδόρους για ύφασμα που αγόρασα πρόσφατα από ΙΚΕΑ και ένα κομμάτι καμβά και…. έτοιμη η πρώτη αποστολή!

Mindspinfabrica ελπίζω να σου άρεσε η ιδέα μου! Προσωπικά το διασκέδασα πολύ, το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να βάλω χρώμα υφάσματος σε βαζάκι για να είναι λίγο πιο έντονη η στάμπα.  Θα το βάλω στην τσάντα θαλάσσης μου και θα έχω μέσα τα απαραίτητα!

Τώρα πρέπει να σκεφτώ τι θα ετοιμάσω για την δεύτερη αποστολή!

6 thoughts on “Νεσεσερ από ύφασμα με στάμπα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s