Secret Crafter από το In My Closet!

Από το πρωί είμαι σε mood Χριστουγέννων, κι αυτό γιατί το καλό μου ντουλαπάκι ανακοίνωσε την έναρξη συμμετοχών στο Secret Crafter 2016. Για το In My Closet  και τα ωραία που διοργανώνει στα ξαναείπα σε προηγούμενο post, τώρα θα σου γράψω για την καταπληκτική εμπειρία της Χριστουγεννιάτικης ανταλλαγής ειδών χειροτεχνίας.

Είναι κάτι που ξεκίνησε το 2014 και συνεχίστηκε (ευτυχώς!) το 2015.  Είχα την τύχη να συμμετάσχω και τις δύο χρονιές και το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει! Πώς και πώς περίμενα να συνεχιστεί και φέτος… και να που έσκασε μύτη το post πρωί-πρωί και μου έφτιαξε τη μέρα!

Είμαι σίγουρη ότι αν σου αρέσει η χειροτεχνία και έχεις μπει να διαβάσεις τι είναι το Secret Crafter και δεν έτυχε να λάβεις μέρος τις δύο προηγούμενες φορές, τώρα λίγο “κλαις”…αλλά δεν πειράζει έχεις την ευκαιρία να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι τις 4/11/2016 για την φετινή ανταλλαγή! Η διαδικασία είναι απλή και την περιγράφει πολύ αναλυτικά το ντουλαπάκι στο άρθρο του.

Στέλνεις ένα πακέτο και παραλαμβάνεις ένα άλλο πακέτο. Με υλικά χειροτεχνίας που θέλεις να χρησιμοποιήσεις (γιατί στη φόρμα συμμετοχής σημειώνεις τι θα ήθελες να έχει το πακέτο σου). Και με ένα χειροποίητο δωράκι. Και με ένα γλυκάκι που σου αρέσει (γιατί το σημειώνεις και αυτό στην φόρμα). Και με μία καρτούλα γεμάτη ευχές για το νέο έτος.  Δεν είναι καταπληκτική ιδέα;

Με τα υλικά που θα έχει το κουτάκι σου πρέπει να ετοιμάσεις κάτι με τα χεράκια σου μέχρι αρχές του χρόνου και να το φωτογραφίσεις. Απλούστατο!

Το 2014 ήμουν το ξωτικό της Diy My Day που μέσα από το blog της, βλέπουμε τις πολύ ωραίες κάρτες της και τα υπέροχα καδράκια που φτιάχνει καθώς και τις πολύ όμορφες και γεμάτες φαντασία βαπτίσεις που ετοιμάζει!

Γλωσσοπίεστρα, φελλοί κουμπιά και χρώματα είχε μέσα το κουτάκι που έστειλα!
Η πρώτη μου ανταλλαγή!

Το κουτί που παρέλαβα ήταν από την καλή μου Μαρίτα, που πραγματικά δεν ξέρω αν έχει κάποιο blog, αλλά αν δεν έχει πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξει! Η κάρτα που μου είχε στείλει και μόνο, ήταν πραγματικό κομψοτέχνημα, κεντημένη στο χέρι! Και το κουτί-υπερπαραγωγή είχε είδη ζαχαροπλαστικής που τόσο πολύ ήθελα!

Σημειωματάριο με κεντημένο το όνομα μου και όλα τα απαραίτητα για να φτιάξω μπισκοτάκια!
Το κουτί-υπερπαραγωγή που μου έστειλε το ξωτικό μου!
Κάρτα κεντημένη στο χέρι
Η κάρτα και το γλυκάκι μου!

Το 2015, ήμουν το ξωτικό της Δήμητρας και της έστειλα το παρακάτω κουτάκι με διάφορα καλούδια! Τσόχες, χάντρες και κουπατ!

Τσόχες, χάντρες και κουπ-ατ!
Το κουτί που έστειλα την δεύτερη χρονιά της ανταλλαγής!

Το δικό μου ξωτικό για το 2015 ήταν η Onirokosmos με τα πολύ ωραία έργα από κλωστές που φτιάχνει! Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω φωτογραφία με το περιεχόμενο του κουτιού της αν και είμαι χίλια τα εκατό σίγουρη ότι κράτησα μία, αλλά κάπου μου κρύβεται τώρα! Πάντως ήταν γεμάτο από χαρτιά για οριγκάμι, διάφορα χάρτινα λουλουδάκια,κλωστές και πολλά άλλα!

Ο λόγος για τον οποίο γίνεται όλο αυτό είναι ένας: γιατί σε όλους μας αρέσουν τα δώρα. Και να τα κάνουμε και να μας τα κάνουν! Ας γίνουμε και φέτος ξωτικά λοιπόν!

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ έχω ήδη σκεφτεί πως θα είναι το κουτί μου…έχει να κάνει με ένα σεμινάριο ντεκουπάζ που παρακολούθησα πριν μια βδομάδα και έχω σκοπό να γράψω γι’αυτό πολύ σύντομα!

 

5 thoughts on “Secret Crafter από το In My Closet!

  1. Εγώ θα λάβω μέρος πρώτη φορά και είμαι ενθουσιασμένη!!! Ήδη έχω ετοιμάσει τα πραγματάκια που θα στείλω και από Δευτέρα το κουτί μου θα πάρει το δρόμο του!!!

    Liked by 1 person

  2. Έπρεπε να φτάσει το Secret Crafter 2016, για να ανακαλύψω… μόλις, ότι ήμουν το περσινό σου ξωτικό!!!! (Για πολύ καιρό νόμιζα ότι η σελίδα σου ήταν αυτή: https://www.facebook.com/pg/Motta-Sis-Creations-588551674518688/about/?ref=page_internal. Είναι?).
    Ειλικρινά χαίρομαι πολύ που σε βρήκα :). Εδώ θα βρεις τη δική μου ανάρτηση από τότε: http://onirokosmos-art.blogspot.gr/2016/01/secret-crafter-2015-crafters.html
    Είμαι σίγουρη ότι φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το ξωτικό σου θα παραλάβει ένα παραμυθένιο κουτί! Περιμένουμε με αγωνία να θαυμάσουμε, λοιπόν!
    Πολλά φιλιά!!

    Liked by 1 person

    1. Γειά σου καλό μου ξωτικό! Πολύ χαίρομαι που βρεθήκαμε και blogikως! Εκείνη ήταν η σελίδα μου παλιά! Τώρα έχω αυτήν! Σε ευχαριστώ πολύ για το κουτί που έστειλες πέρυσι ήταν υπέροχο! Το φετινό σου ταίρι είναι πολύ τυχερό! Καλές δημιουργικές γιορτές να έχουμε και να τα λέμε! Φιλιά πολλά!

      Like

Leave a comment