Καλοκαιρινός μαραθώνιος δημιουργικότητας από το In My Closet

Πάμε λίγους μήνες πίσω. Αρχές καλοκαιριού λοιπόν… εκεί που χάζευα και χανόμουν στο facebook, τσουπ… σκοντάφτω σε κάτι που μου τράβηξε την προσοχή! Στην σελίδα του In My Closet! Το ντουλαπάκι  λοιπόν, οργάνωνε έναν Καλοκαιρινό μαραθώνιο δημιουργικότητας. Κάθε εβδομάδα και για 12 συνολικά εβδομάδες, έπρεπε να ετοιμάσεις ένα project το οποίο είχε συγκεκριμένο θέμα, αλλά  έπρεπε να αφήσεις την δημιουργικότητα σου να οργιάσει για να βγάλεις εις πέρας την αποστολή σου! Τέλειο; Μα καλά ήταν δυνατόν να το προσπεράσεις αυτό και να μην ασχοληθείς;

Έτσι λοιπόν, κάθε Παρασκευή περίμενα με ανυπομονησία το e-mail της αποστολής για να δω τι σκαρφίστηκε πάλι το καλό και πολυμήχανο ντουλαπάκι!  Κάθε βδομάδα και κάτι καινούριο, νέο θέμα, νέα υλικά! Κάθε αποστολή και ένας νέος τρόπος δημιουργικής έκφρασης. Κάθε εβδομάδα όσοι συμμετείχαν έμπαιναν σε κλήρωση και ένας τυχερός κέρδιζε δωράκι το οποίο μας το ανακοίνωνε το ντουλαπάκι στο e-mail της αποστολής! Χωρίς να το καταλάβω και φτιάχνοντας όλο χαρά κάθε εβδομάδα την αποστολή μου, πέρασαν 12 εβδομάδες και δυστυχώς όπως όλα τα ωραία (και τα μη ωραία) κάποτε τελείωσε… Και φυσικά όποιος κατάφερνε να συμμετάσχει σε όλες τις αποστολές κέρδιζε δωράκι!

Εδώ μπορείς να δεις μερικές από τις αποστολές μου!

Εντάξει…εννοείται ότι δεν έκανες όλες τις συμμετοχές αν δεν ήθελες ή βαριόσουν δεν σε ανάγκαζε και κανείς! Εμένα μου άρεσε όμως η διαδικασία και αφού μου έβγαινε αβίαστα τις έκανα όλες…Και εκτός αυτού ήμουν και πολύ τυχερή και κέρδισα και σε μία αποστολή….

Κουτάκι θησαυρός
Η τυχερή αποστολή!

Το παρακάτω δεματάκι είναι το δώρο μου για την 11η αποστολή στην οποία κέρδισα

Έχει μέσα τόσα πολλά πράγματα που πραγματικά κοντεύει να σκάσει! Δεν χρειάζεται να αναφέρω ακριβώς τι έχει μέσα, καθώς στην φωτογραφία φαίνονται όλα καθαρά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα χρησιμοποιήσω όλα με τον πιο δημιουργικό τρόπο που μπορώ να σκεφτώ για το καθένα! Όλα θα γίνουν κάτι καλό και χαριτωμένο και θα μας απασχολήσουν (εμένα και τον γιό μου) με τον πιο όμορφο τρόπο!

Και εδώ είναι το δωράκι μου γιατί κατάφερα να συμμετάσχω και στις 12 αποστολές!

Το δώρο μου που συμμετείχα και στις 12 αποστολές!
Χειροποίητο σημειωματάριο!

Σε ευχαριστώ ντουλαπάκι, να είσαι πάντα γερό και δημιουργικό, να μας χαρίζεις απλόχερα την διάθεση σου για κατασκευές και να οργανώνεις όσο πιο συχνά μπορείς τέτοιου είδους μαραθωνίους και events!

Ανυπομονώ να φτάσουμε λίγο πιο κοντά στα Χριστούγεννα και να λάβω μέρος στην Χριστουγεννιάτικη Ανταλλαγή που οργανώνει τα τελευταία χρόνια το In My Closet. Για την ανταλλαγή θα γράψω άλλη μέρα, πριν τα Χριστούγεννα, το υπόσχομαι!

9 thoughts on “Καλοκαιρινός μαραθώνιος δημιουργικότητας από το In My Closet

  1. Τι ωραία πράγματα που έκανες καλή μου και τι ωραία ανταπόκριση από τον μαραθώνιο! Πάντα τέτοια και σε άλλα πολλά δημιουργικά.

    Liked by 1 person

    1. Ευχαριστώ πολύ ντουλαπάκι που οργάνωσες έναν τόσο ωραίο μαραθώνιο και μου γέμισες το βαρετά απογεύματα του καλοκαιριού μου! Περιμένω με ανυπομονησία την χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή σου ε! Μην ξεχνιόμαστε!

      Like

  2. Αχ, αθηνά μου πόσο ωραία τα γράφεις για αυτό που ζήσατε όσες προλάβατε τον Καλοκαιρινό μαραθώνιο.Πόσο σας ζηλεύω.Εύχομαι να προλάβω την χριστουγενιάτικη ανταλαγή κ πρώτα ο θεός να προλάβω να πάρω μερο΄ς στον καινούργειο καλοκαιρινό μαραθώνιο.

    Like

    1. Ευχαριστώ πολύ Θεοδώρα! ❤ Εύχομαι του χρόνου να προλάβεις να λάβεις μέρος, είναι πραγματικά μια συναρπαστική εμπειρία για εμάς που ασχολούμαστε με τις κατασκευούλες! Στην ανταλλαγή να πάρεις οπωσδήποτε μέρος! Είναι τόσο τέλειο να λαμβάνεις δωράκια-έκπληξη τα Χριστούγεννα!

      Like

  3. Υπέροχες δημιουργίες! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να συμμετέχω γι αυτό και ζήτησα από την Άννα και έναν χειμερινό μαραθώνιο!!! Τί λες θα την πείσουμε???

    Liked by 1 person

  4. Τέλεια, ήμουν κι εγώ μια από τις φιναλίστ, τι ωραίο που ακούγεται, σαν να τρέξαμε σε αληθινό Μαραθώνιο!
    Περιμένουμε με αγωνία το Χριστουγεννιάτικο μαραθώνιο.

    Like

    1. Πολύ ωραία δεν περάσαμε; Άντε άντε, να αρχίσουμε να ψάχνουμε τα υλικά που θα ανταλλάξουμε τα Χριστούγεννα μεταξύ μας καλά μου ξωτικά!

      Like

Leave a comment