Βάπτιση με θέμα ψάρι- φαλαινάκι!

14517622_1621810591450134_2658972371070373084_nΉρθε λοιπόν και για μένα η ώρα να ετοιμάσω μια βάπτιση από την αρχή μέχρι το τέλος!

Μια πολύ καλή μου φίλη, μου ζήτησε να της ετοιμάσω κάποια πράγματα για την βάπτιση του γιου της. Και πώς να της το αρνηθώ άλλωστε; Αφού τρελαίνομαι για βαφτίσεις…

Μετά από πολλές ιδέες που έψαξα και βρήκα στο υπερτέλειο και ταυτόχρονα αχανές internet, μετά από ώρες προετοιμασίας και πολλά «αχ…τι γλυκούλι…» και «αυτό μπορώ να το κάνω κάπως έτσι…» «αχ και αυτό δεν θα ήταν τέλειο αν βγάλεις εκείνο…» κλπ, κλπ, έστειλα στην Έλσα ( η πολύ καλή φίλη που λέγαμε) το υλικό να το δει.  Βαθιά μέσα μου ήξερα ότι είχε βάλει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό της και ότι αυτά που σκέφτηκα δεν θα την συγκινούσαν.  Ο λόγος απλός και απόλυτα κατανοητός…η Έλσα είναι παντρεμένη με έναν ψαροντουφεκά, λάτρη της θάλασσας. Και κάπου εκεί καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι το έχεις χαμένο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει σχέση το θέμα της βάπτισης του υιού με το υγρό στοιχείο!14642385_1621810518116808_8846590422987360331_n

Ωραία λοιπόν!  Εμένα τα ψάρια δεν μου πολυαρέσουν γενικά, παρά μόνο τηγανιτά…αλλά και λόγος δεν μου πέφτει, σωστά; Παρόλα αυτά όμως το αποτέλεσμα με ενθουσίασε! Ίσως γιατί ήταν η πρώτη μου βάπτιση;  Ίσως γιατί διασκέδασα πολύ με την όλη διαδικασία;  Ίσως γιατί τα υφάσματα που διαλέξαμε από το αγαπημένο Ραφτάδικο ήταν καταπληκτικά, πανέμορφα και πολύ ποιοτικά; Ίσως γιατί χαίρομαι όταν αρέσει αυτό που ετοιμάζω και στους φίλους μου; Μάλλον για όλα αυτά μαζί!

Φυσικά κάπου εδώ θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους φίλους μου, Έλσα και τον τρελοψαροντουφεκά άντρα της που μου έδωσαν την ευκαιρία να τους ετοιμάσω τα της βάφτισης του μικρού τους αγοριού!  Και να ευχηθώ στον μικρό Λουκά να είναι πάντα υγιής, χαρούμενος και δημιουργικός!  Να σας ζήσει!

Υ.Γ.Αν σου αρέσουν κι εσένα τα ψαράκια και θέλεις να κάνεις κανένα, το πατρόν που χρησιμοποίησα για το ψάρι είναι εδώ και για το φαλαινάκι εδώ!

Ελπίζω να σου αρέσουν!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s